Gemeente Maastricht


GEMEENTE MAASTRICHT

 

Onderwerp: Communicatie over het GemeenteLoket aanpassen

Beste meneer, mevrouw,

Graag wil ik u informeren over de werkwijze van het GemeenteLoket. Voor veel producten en diensten hoeft een inwoner van de gemeente Maastricht niet meer langs te komen bij het GemeenteLoket, omdat wij de mogelijkheid bieden om veel zaken volledig online te regelen via www.gemeentemaastricht.nl.

Als online aanvragen niet mogelijk is, of als iemand gewoon liever wilt langskomen dan kan dat ook. Maar alleen op afspraak. Deze afspraak kun je snel en eenvoudig online maken of door telefonisch contact op te nemen via 14 043. De afspraak vindt dan plaats op een tijdstip dat de inwoner het beste past binnen onze openingstijden.

Communicatie in uw wijk of buurt
We merken in de praktijk dat niet iedereen ervan op de hoogte is dat we alleen op afspraak werken. Daarom vragen we u vriendelijk of u dit wilt communiceren via uw kanalen binnen uw wijk- of buurtnetwerk. Of als u structureel al iets communiceert over onze openingstijden, deze boodschap te nuanceren/actualiseren.

www.gemeentemaastricht.nl

We werken dus alleen op afspraak binnen de openingstijden. Alle informatie hierover, inclusief een filmpje, vindt u ook op www. gemeentemaastricht.nl/contact