Maos & Neker nieuwe bewoner in Buurtcentrum Nazareth.

Na 10 jaar parochiehuis in Wolder is (mede door de Coronacrisis) de tijd aan gekomen om een nieuw repetitielokaal te zoeken dat voldoet aan de voorwaarde die het bestuur aan de nieuwe locatie stelt…..……..en die hebben wij gevonden in Buurtcentrum Nazareth! Een geweldig mooi gebouw, Coronaproof met vele mogelijkheden om te repeteren met zingen maar zeker ook voor toneel en theaterproductie (elke 2 jaar) voorbereidingen als ook voor het houden van concerten. Kortom een prachtig gebouw waar heel Maos & Neker blij mee is.


Wie en wat is Maos & Neker?

Zaank en Kemedievereiniging Maos & Neker is een vereniging en telt momenteel 42 leden die zang en theater hoog in haar vaandel heeft staan, het motto is dan ook"Zingentere, Speulentere en Ammesere” . Als amateurgezelschap streeft M&N naar hoge kwaliteit van koorzang en bühneproducties met een zeer divers repertoire van onder andere musical en hedendaagse muziekwerken. Naast de wekelijkse koorzang op vrijdagavond is er een nieuwe ontwikkeling ontstaan en worden buiten de repetities met regelmaat workshop bijeenkomsten georganiseerd, zoals: Solfège lessen, bodypercussie, koorzang met voice-coaches, acteerlessen en choreo uitvoeringen. Iedereen is welkom om mee te gaan in deze bruisende ontwikkeling. 

Wij zoeken Afbeelding invoegenen kunnen altijd nog leden gebruiken, vooral mannen maar ook vrouwen die graag zingen en/of wat willen acteren zijn van harte welkom. Inlichtingen via 06-10432727 / www.maosenneker.nl

MAOS & NEKER DAT GUN JE JE ZELF.