Nazareth Bruist

 

Verslag Nazareth Bruist – Rijdamterrein kofferbak/snuffelmarkt

Beste Mede buurtbewoners,

Zondag 14 april ligt al weer achter ons als u dit leest.


Op die dag vond het 2e evenement Nazareth Bruist plaats op het Rijdampark aan de Kasteel Aldengoorstraat. En wel in vorm van de kofferbak/ Snuffelmarkt. Wij mogen spreken van een geslaagd evenement.  Ondanks dat het aan de koude kant was, met een mager zonneke was het gezellig druk en waren er vele mensen en kinderen op de verschillende activiteiten af gekomen. Jong en oud heeft zich goed kunnen amuseren door langs de kraampjes en kofferbakauto’s te struinen, mee te doen met de bokstraining van Boksclub Frans Verhaegen, of mee te sporten bij Guus Grootboer van Calisthenics, bij de sporttoestellen op het park. Ook werd het springkussen en de speeltuin goed bezocht. De meiden van de Tuttebellen club hadden het druk met schminken, de Braniemeekers verkochten heerlijke wafels, en kinderboerderij was er met een aantal van hun dieren en een leuke stand met hand made producten. En in de tent stonden de dames van het koffieheukske  klaar met verse koffie ,thee, en een gezellig praatje. De waterbar waar je zelf met vers fruit een bidon kon vullen, trok ook dit jaar weer vele dorstige kids. En de dames achter de snoepkraam konden het soms maar net bolwerken zo druk was het daar.

 

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door Barbershop Luc, Etienne Mode,Salon Marscha, NewChinaGarden, Art2C, Café’t Kasteel, Hannies Winkelke, Happy Hair bij Desiree, Slagerij Soffiati, Friture Efes,Frans Ritz, Haddocks, Vrancken groenten en fruit, BikestoreGadet, Attent Rouwenhorst, Friture St.Jan , Café ’t Tonneke, Café de Sjeigel, Frituur ’t Tunnelke.
En de medewerking van; Kinderboerderij Limmel, Tuttebelenclub, Frans Verhagen, PrimalSyndicate, Cv de Braniemeekers, Koffiekheukske, Buurbelangen Nazareth, Gemeente Maastricht, en Traject.
Een
  extra woord van dank gaat naar de tomeloze inzet van onze vrijwilligers.

De Werkgroep Nazareth bruist heeft als hoofddoel verbondenheid tussen de verschillende
  verenigingen , wijken en hun bewoners, wij vinden dat ons dat aardig gelukt is, vooral na al die positieve reacties die wij via een evaluatie formulier hebben ontvangen. Wij zien u graag terug ergens in sep 2019 met een nieuw evenement.                                                                 

Namens Team Nazareth Bruist!

De werkgroep:  E-mail NazarethBruist@gmail.com bestaande uit: Ingrid Turco-Lahaye, May Voorjans,  Marlies Knöpfel - de Haas, Miets Beckers, Raphke Schoenmakers, Lidy Jansen, José Ritchie en Hanny Pluijmen en Lonneke Paulissen en Loek Frijns van Trajekt.