Nazareth Bruist

Afbeelding invoegen

Nazareth Bruist, 14 april met een kofferbakverkoop en gezellig samen zijn, in het Rijdampark!

De lente staat voor de deur en daarbij krijgt menigeen ook de kriebels om de boel schoon te maken en op te ruimen.  Met onze voorjaarsactiviteit springen wij daar graag op in en organiseren een kofferbakverkoop - rommelmarkt. Zo kunnen overbodige spullen een tweede kans krijgen. Daarnaast staan er activiteiten voor alle leeftijden op het programma.Waar: In het Rijdampark (tussen de Kasteel Daelenbroeckstraat en de Kasteel Aldengoorstraat)

Wanneer: Zondagmiddag 14 april 2019 van 13.00 tot 17.00 uur.

Wat: Rommelmarkt * Springkussen * Tekentafel * Sportdemonstraties * Schmincken * Waterbar * Koffie – Thee  - Lekkers * Muziek * Valpreventie * Jeugd-boksen * Meer bewegen voor ouderen en diverse andere activiteiten! En alles is zoveel als mogelijk gratis! Kosten standplaats: kofferbak € 4,00 / marktkraam € 5,00 / op deken tot 12 jaar is gratis.

Opgeven voor een standplaats bij Miets 06 1809 0552, of Marlies 06 3128 9642.

Vol = vol, op volgorde van inschrijving en auto’s blijven tot 17.00 uur i.v.m. de veiligheid! Met tips en vragen kun je terecht bij de werkgroep Rijdampark.

Voorjaarsgroet en tot dan, tot ziens.

De werkgroep:  E-mail NazarethBruist@gmail.com bestaande uit: Ingrid Turco-Lahaye, May Voorjans,  Marlies Knöpfel - de Haas, Miets Beckers, Raphke Schoenmakers, Lidy Jansen, José Ritchie en Hanny Pluijmen en Lonneke Paulissen en Loek Frijns van Trajekt.